Officieel dealer van de Pixiocard

Geschreven door Smid Media Solutions op . Gepost in Nieuws

Wij zijn officieel dealer van de Pixiocard!

De PixioCard is een volledig in uw (huis)stijl bedrukte kaart met een geïntegreerde videoboodschap. Deze wordt automatisch afgespeeld zodra de kaart wordt geopend. PixioCard combineert zo het beste van twee werelden. Uw boodschap bereikt gegarandeerd en op originele wijze de ontvanger!

Vraag ons naar de mogelijkheden!

http://vimeo.com/99226904

Asfaltfolie

Geschreven door Smid Media Solutions op . Gepost in Nieuws

Heeft u vloerstickers voor buitengebruik nodig voor bijvoorbeeld een sportevenement? Wij maken de outdoor stickers, beter bekend als asfaltfolie, van 3M folie SC3662-10 en laminaat SC3647. Deze materialen zijn uitvoerig getest:


  • Krasvast

  • Anti-slip (ook als het nat wordt)

  • Garantie: 1 jaar

  • Bestand tegen voetverkeer

  • Ondergrond: beton, asfalt en tegels voor bestrating (vlak)

folie

 

Nieuw! Textielframes

Geschreven door Smid Media Solutions op . Gepost in Nieuws

Met Textielframes brengt u snel en eenvoudig de juiste sfeer en gaan design en functionaliteit mooi samen. Laat uw etalage of kantoor weer leven!

Het is een gebruiksvriendelijk product met onbegrenste mogelijkheden. Staand of hangend, wanden aankleden, scheidingswanden realiseren, beurs- en of productpresentaties etc.

De textielframes zijn flexibel inzetbaar in winkels, kantoren, warenhuizen, beurzen, wachtruimtes, showrooms, etalages etc. Ook verkrijgbaar met LED verlichting.

Nieuw! 3D printing

Geschreven door Smid Media Solutions op . Gepost in Nieuws

3D printen is een vorm van Additive Manufacturing productietechniek (ook wel Rapid Prototyping of Rapid Manufacturing genoemd) die een digitaal bestand om kan zetten naar een tastbaar object. Het object wordt laagje voor laagje opgebouwd door de 3D printer.

Van een plastic bekertje tot gouden sieraden, tegenwoordig kun je in veel materialen printen. Ook hele complexe vormen kunnen geprint worden met een 3D printer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Toch bestaat 3D printen al meer dan 25 jaar en wordt het op vele gebieden toegepast. Steeds meer kunstenaars en ontwerpers gebruiken 3D printen om bijzondere objecten mee te maken. Maar ook in de medische sector en op wetenschappelijk gebied is 3D printen booming.